Къде се намира това реле на помпата. Ако може с картинка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Паткане", когато е студена
Collapse
X
-
Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
-
Благодаря.Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
Comment
-
Първоначално публикувано от georgievstПаткането и при мен изчезна след смяна на дебитомера, но остана високия разход на градско. Може би причината е в това, че дебитомерът ми не е БОШ а някаква, неизвестна марка, купена от ebay.at за 80 евро.моята след смяна на дебитомер Бош и ламбда Бош се роди
и разхода е нормален
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Гореописаните проблеми с припаткването на студено ги имах и все още ги имам и аз,и понеже чета че ставало и с почистване на дебитомера реших да го изчистя, купих един спрей за студено обезмасляване напръсках пластините на дебитомера както е показано на едни снимки в форума,чаках около 5 мин и стрих внимателно с клечки за уши, кво се получава после ,паля колата, добре,при плавно натискане на газта добре оборотомера стига до края,но при рязко настъпване един звук като чели имам спортно гърне и спортен филтър и отново гърмежи но по слаби.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от teo_gti......но при рязко настъпване един звук като чели имам спортно гърне и спортен филтър и отново гърмежи но по слаби.
п.с.
след операцията смени горивния филтър.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от teo_gtiГореописаните проблеми с припаткването на студено ги имах и все още ги имам и аз,и понеже чета че ставало и с почистване на дебитомера реших да го изчистя, купих един спрей за студено обезмасляване напръсках пластините на дебитомера както е показано на едни снимки в форума,чаках около 5 мин и стрих внимателно с клечки за уши, кво се получава после ,паля колата, добре,при плавно натискане на газта добре оборотомера стига до края,но при рязко настъпване един звук като чели имам спортно гърне и спортен филтър и отново гърмежи но по слаби.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Да докладвам
Искам да споделя с вас, че не съм направил все-още нищо по този проблем, НО откакто темперетурите паднаха под 0* - колата спря да се държи така!!! Определено напоследък често дори нямам време да я изчакам 5мин да работи, но въпреки това - нито глъхне, нито гърми!
Предположения ?Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrПървоначално публикувано от filip_gadЗа страшното и аз си мисля, че не е страшно. Тогава просто може да се почисти самия дебитомер и този, ако може да се нарече проблем да изчезнеми са ориентирай към някой 4итав или нов ако въобще проблемът е от дебитомер
Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
Re: Да докладвам
Първоначално публикувано от BodomИскам да споделя с вас, че не съм направил все-още нищо по този проблем, НО откакто темперетурите паднаха под 0* - колата спря да се държи така!!! Определено напоследък често дори нямам време да я изчакам 5мин да работи, но въпреки това - нито глъхне, нито гърми!
Предположения ?Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
Освен всички изброени мизерии мойта като достигне 90градуса и почва да мени оборотите на празен ход от 600 до 1500.Може ли всичко това да е от ламбдата която ми казаха че е заминала.Къде се намира МПХ на моя двигател(1.8 144кс.) и как да го почистя?На газ не съм я карал въобще от както я имам защото сама си обръща на бензин след 10сек. и повече не иска на газ.
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDANGTКъде се намира МПХ на моя двигател(1.8 144кс.) и как да го почистя?
Незнам как точно се сваля и дали и как може да се чисти, защото не съм свалял моя.Но е там.
Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Аз съм свалял на 156ца 1.8TS дросела за чистене - махат се куплунзите на компютара отгоре /ако е с П1.5.5, иначе не седи там/, разкачат се гофрираните маркучи, изважда се извън колата и се почиства отвътре от насъбралата се мазнотия от картерните газове като се отваря дросела за по-лесно.
Отдавна мисля как да си направя едит от така наречените catch can, за тия газове, за да не пълнят дросела и гофрирания маркуч след него с тая гняс.
Ето малко линкове по темата:
http://www.optionimports.com/oilcatchcan.html
http://www.pbase.com/rsrock/oil_catch_canAlfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
Comment
Comment